We zoeken fotografen

We zoeken fotografen

Kan jij foto's nemen zoals deze? Lees dan zeker verder!

Swipe Right Fotografen nodig foto

Swipe Right is zeer trots op de kwaliteit van onze klanten wensen. Ons eindproduct is het rechtstreeks resultaat van de vaardigheden en inspanning van onze fotografen. Daarom werken we ook alleen met de meest getalenteerde fotografen.

We evalueren onze fotografen initieel op de kwaliteit van hun portfolio. Nadien bepaald je voortdurend kunnen afleveren van kwaliteitsvolle foto's, de betrouwbaarheid, omgang met klanten en professionele houding hoe het verder verloopt.

Onze fotografen komen in alle vormen en maten maar hebben wel één gemeenschappelijke noemer: uitmuntende camera skills en het kunnen werken met mensen. Als deze beschrijving je past, overweeg dan om je inkomen van wat extra's te voorzien als fotograaf van Swipe Right!

De Swipe Right stijl

We zoeken voor fotografen die hun onderwerp casual, relaxed, vriendelijke en uitnodigend in beeld kunnen brengen. Dit zijn vereisten met de meeste waarde in online dating foto's. Stijf, formeel en glamoureus werken afwijzend en willen we dan ook niet toegepast zien in onze stijl.

Ervaring en achtergrond

  • Camera skills zijn belangrijker dan het aantal jaar ervaring. We gaan steeds op zoek naar het beste talent. Als jij dat bent moeten we snel praten.

  • Je hebt best een prtfolio online zodat we je werk kunnen evalueren

  • Uiteraard moet je beschikken over de skills om mensen in beeld te brengen.  Producten, reizen of commerciële ervaring zijn van minder belang tenzij ze aantonen hoe je personen in beeld kan brengen

Studio Fotografie

  • We waarderen het meest hoe je met de camera om kan. Uiteraard is een eigen studio een meerwaarde maar geen vereiste. We werken ook samen met fotografen die alleen op locatie werken

  • In principe hebben we geen vereisten voor het type studio of de faciliteiten die je gebruikt maar de studio is vanzelfsprekend wel makkelijk bereikbaar voor klanten, proper, veilig en goed onderhouden. Ook thuis studio's zijn toegestaan we hanteren dezelfde regels namelijk: toegankelijk, netjes en veilig.

Op locatie

  • Zou je toch een goede controle moeten hebben over het licht

  • Kan je flexibel om met de nodige instrumenten

  • Zorg je uiteraard voor het nodige transport om de locatie te bereiken

Uitrusting

  • Je uitrusting zou digitaal moeten zijn en je moet uiteraard je toestellen vlot kunnen bedienen

  • Hoeveel lenzen of merk is niet van belang, de kwaliteit van je foto's des te meer